Зграда 7, стан 23

Се продава

8610

Недвижнина ИД

52 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8610
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 23
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Големина 52 m2

Контакт

Зграда 8, стан 2

Се продава

Зграда 6, стан 16

Се продава

Зграда 6, стан 17

Се продава

Зграда 8, стан 12

Се продава

Compare