Зграда 7, стан 21

Се продава

8608

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8608
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 21
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 7, стан 17

Се продава

Зграда 7, стан 20

Се продава

Зграда 6, стан 16

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Compare