Зграда 8, стан 24

Се продава

8662

Недвижнина ИД

46 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8662
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 24
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 46 m2

Контакт

Зграда 6, стан 12

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Зграда 6, стан 16

Се продава

Зграда 7, стан 20

Се продава

Compare