Зграда 7, стан 19

Продаден

8604

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8604
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 19
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 6, стан 8

Продаден

Зграда 6, стан 5

Продаден

Зграда 7, стан 18

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Compare