Зграда 6, стан 13

Продаден

8554

Недвижнина ИД

57 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8554
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 13
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 57 m2

Контакт

Зграда 7, стан 10

Продаден

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 9

Продаден

Compare