Зграда 7, стан 2

Продаден

8566

Недвижнина ИД

48 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8566
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 2
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 48 m2

Контакт

Зграда 7, стан 22

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Зграда 6, стан 5

Продаден

Зграда 7, стан 7

Продаден

Compare