Зграда 8, стан 4

Продаден

8622

Недвижнина ИД

34 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8622
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 4
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 34 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 6, стан 4

Продаден

Зграда 6, стан 10

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Compare