Зграда 6, стан 15

Се продава

8558

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8558
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 15
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 8, стан 20

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Зграда 7, стан 21

Се продава

Зграда 7, стан 20

Се продава

Compare