Зграда 6, стан 1

Продаден

8529

Недвижнина ИД

71 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8529
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 1
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Големина 71 m2

Контакт

Зграда 7, стан 9

Продаден

Зграда 6, стан 8

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Зграда 6, стан 14

Продаден

Compare