Зграда Пелагонија, приземје, влез 2, стан 3

Се продава

6729

Недвижнина ИД

102 m2

Големина

3

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6729
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Се продава
  • Соби 4
  • Спални 3
  • Купатила 2
  • Големина 102 m2

Compare