Зграда Пелагонија, приземје, стан 1

Продаден

6663

Недвижнина ИД

101 m2

Големина

3

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6663
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Спални 3
  • Купатила 2
  • Големина 101 m2

Compare