зграда 6, приземје, стан 2

6077

Недвижнина ИД

35 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6077
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 35 m2

Compare