зграда 7, приземје, стан 2

6145

Недвижнина ИД

48 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6145
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 48 m2

Compare