Зграда 6, стан 17

Се продава

8562

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8562
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 17
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 43 m2

Контакт

Зграда 7, стан 12

Се продава

Зграда 7, стан 17

Се продава

Зграда 6, стан 15

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Compare