Зграда 8, стан 2

Се продава

8618

Недвижнина ИД

44 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8618
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 2
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 44 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 6, стан 17

Се продава

Зграда 7, стан 20

Се продава

Зграда 8, стан 20

Се продава

Зграда 8, стан 12

Се продава

Compare