Зграда Пелагонија, кат 5, стан 35

Продаден

6651

Недвижнина ИД

115 m2

Големина

3

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6651
  • Тип Стан / 5 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Спални 3
  • Купатила 2
  • Големина 115 m2

Compare