Зграда Пелагонија, кат 5, стан 30

Продаден

6638

Недвижнина ИД

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6638
  • Тип Стан / 5 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1

Compare