Зграда Пелагонија, кат 5, влез 2, стан 35

Продаден

6816

Недвижнина ИД

58 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6816
  • Тип Стан / 5 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 58 m2

Compare