Зграда Пелагонија, кат 1, стан 7

Продаден

6595

Недвижнина ИД

68 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6595
  • Тип Стан / 1 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 68 m2

Compare