Зграда Пелагонија, кат 1, влез 2, стан 8

Продаден

6777

Недвижнина ИД

87 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6777
  • Тип Стан / 1 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 87 m2

Compare