зграда 8, кат 1, стан 6

6265

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6265
  • Тип Стан / 1 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 65 m2

Compare