Зграда Пелагонија, поткровје, влез 2, стан 44

Се продава

6769

Недвижнина ИД

62 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6769
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 62 m2

Compare