зграда 6, подкровје, стан 16

Се продава

6131

Недвижнина ИД

64 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6131
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Се продава
  • Големина 64 m2

Compare