Зграда Пелагонија, поткровје, влез 2, стан 42

Се продава

6741

Недвижнина ИД

124 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6741
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 124 m2

Compare