Зграда Пелагонија, поткровје, стан 43

Се продава

6717

Недвижнина ИД

70 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6717
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 70 m2

Compare