Зграда Пелагонија, кат 4, стан 27

Продаден

6621

Недвижнина ИД

87 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6621
  • Тип Стан / 4 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 87 m2

Compare