Стан бр. 37

5223

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: Булевар Киро Глигоров Скопје
 • Држава: Македонија
 • Општина: Гази Баба
 • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
 • Недвижнина ИД 5223
 • Тип Стан / 4 кат
 • Статус Продаден
 • Соби 1
 • Спални 1
 • Купатила 1
 • Година 2019
 • Големина 51 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare