Зграда 8, стан 23

Резервиран

8660

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8660
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 23
  • Статус Резервиран
  • Соби 3
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 8, стан 16

Резервиран

Compare