Зграда 8, стан 16

Резервиран

8646

Недвижнина ИД

47 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8646
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 16
  • Статус Резервиран
  • Соби 2
  • Големина 47 m2

Контакт

Зграда 8, стан 23

Резервиран

Compare