зграда 8, приземје, стан 1

6240

Недвижнина ИД

34 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6240
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 34 m2

Compare