зграда 6, приземје, стан 1

6073

Недвижнина ИД

71 m2

Големина

3

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6073
  • Тип Стан / Приземје
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Спални 3
  • Купатила 1
  • Големина 71 m2

Compare