зграда 6, кат 2, стан 6

6099

Недвижнина ИД

54 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6099
  • Тип Стан / 2 кат
  • Статус Резервиран
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 54 m2

Compare