Зграда 55, кат 2, стан 17

Продаден

6989

Недвижнина ИД

105 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6989
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 2 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 105 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare