Зграда 55, кат 8, стан 80

Продаден

7211

Недвижнина ИД

52 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7211
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 8 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 52 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare