Стан бр. 35

5265

Недвижнина ИД

27 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: Булевар Киро Глигоров Скопје
  • Држава: Македонија
  • Општина: Гази Баба
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 5265
  • Тип Стан / 3 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 1
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 27 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare