Зграда Пелагонија, поткровје, влез 2, стан 46

Се продава

6773

Недвижнина ИД

83 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6773
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 83 m2

Compare