Зграда Пелагонија, кат 6, влез 2, стан 40

Се продава

6824

Недвижнина ИД

68 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6824
  • Тип Стан / 6 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 68 m2

Compare