Зграда Пелагонија, кат 6, влез 2, стан 36

Продаден

6818

Недвижнина ИД

115 m2

Големина

3

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Струмица
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6818
  • Тип Стан / 6 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Спални 3
  • Купатила 2
  • Големина 115 m2

Compare