зграда 8, кат 4, стан 19

6312

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6312
  • Тип Стан / 4 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 55 m2

Compare