зграда 8, кат 4, стан 18

6310

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6310
  • Тип Стан / 4 кат
  • Статус Резервиран
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 65 m2

Compare