зграда 7, кат 3, стан 13

6197

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6197
  • Тип Стан / 3 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 51 m2

Compare