зграда 7, кат 1, стан 7

6169

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6169
  • Тип Стан / 1 кат
  • Статус Резервиран
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 60 m2

Compare