зграда 6, кат 4, стан 13

6120

Недвижнина ИД

57 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6120
  • Тип Стан / 4 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 57 m2

Compare