зграда 6, кат 2, стан 7

6101

Недвижнина ИД

57 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6101
  • Тип Стан / 2 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 57 m2

Compare