зграда 6, кат 1, стан 5

6092

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: ул.Ѓорѓи Соколов - Кавадарци
  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 6092
  • Тип Стан / 1 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 43 m2

Compare