Зграда 55, кат 9, стан 86

Резервиран

7215

Недвижнина ИД

54 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7215
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 9 кат
  • Статус Резервиран
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 54 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare