Зграда 55, кат 8, стан 78

Се продава

7209

Недвижнина ИД

93 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7209
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 8 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 93 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare