Зграда 55, кат 8, стан 77

Продаден

7193

Недвижнина ИД

107 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7193
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 8 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 107 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare