Зграда 55, кат 7, стан 67

Резервиран

7169

Недвижнина ИД

107 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7169
  • Тип Стан / 7 кат
  • Статус Резервиран
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 107 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare