Зграда 55, кат 5, стан 49

Се продава

7132

Недвижнина ИД

48 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7132
  • Тип Стан / 5 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 48 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare

Compare